Året som har gått

Som vanligt så är man lite dålig på att uppdatera sin nyhetsblogg, jag ska försöka bättra mig för framtiden. 
Tänkkte jag skulle skriva en liten sammanfattning om vad som har hänt under året 2018. 
Jörp har kvalat till SM både i gaedingakeppni och i sport. Hon har gjort många bra starter under året med många placeringar och går till mer och mer klarhet som tävlingshäst. Dessvärre startade jag varken sport eller gaeding sm pga att jag är gravid och vi väntar barn nu i november månad. Har ändå kunnat hålla igång ridning fram till nu öfr ca 3 veckor sedan vilket jag har tyckt varit både bra och skönt att kunna hålla igång hästarna så pass länge. Sista tävlingen på Jörp i år gjorde jag i juni månad. 
Diva visades på avelsbedömning i juni i år. Hon fick en bra exteriör på 8.04. I ridningen har hon mer att hämta som fyrgångare men fick lovande kommentarer men tempofattigt. Tanken är att träna henne vidare för att kunna visa om henne nästa år. 
Björk har dessvärre inte blivit så mycket tränad pga graviditeten, vi får ta nya tag nästa år helt enkelt. Nästa år ska även Keilir och Balthasar ridas in, vilket ska bli spännande. 
Vi har fått ett fint stoföl i år efter Glodafeykir och undan första klass stoet Osk som vi har fått låna utav fam Lindblom.
Katla har varit på betäckning och är dräktig med Vaki från Österåker och väntas föla i mitten av april nästa år. 
Jag har hållit mycket träningar och kurser i år och fått många nya elever vilket har varit jätte kul. Många utav mina elever har skördat stora framgångar på tävlingsbanan vilket är SÅ kul! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-