Nu vill vi snart ha vår 

Mars månad och vi har fortfarande mycket snö och is. Tråkigt när snön kommer så sent på vintersäsongen. Man vill ju istället ha den i december för att sen kunna ha barmark och vår i mars...jaja den kommer när den kommer. 
Just nu är det fullt tryck på mina kurser och även på dem som Johanna Elgholm håller när hon kommer hit. Vi har hittat ett bra ridhus i Hillarp utanför Klippan. 
Just nu tar jag emot ett begränsat antal träningshästar hemma på gården, men har ju såklart också tid för mina egna. Dem jag rider just nu är:

Jörp- 8 årigt femgångssto som är bedömd i 1:klass efter Hektor från Bråtorps gård. Kvala till SM i både gaedinga och sport på sin första säsongen förra året. Ska fortsättas tävla detta året.


Diva- 6 årigt fyrgångssto efter Berserkur fra Stykkisholmi. Är inte visad men jag ska visa henne i år. 

Björk-4 årigt sto efter Garri fra Reykjavik och även syster med Diva (samma mamma). Ska fortsätta sin utbildning för att bli en komplett ridhäst för att sen om hon ska visas. 

Det är dem som är våra egna hästar som jag rider just nu, men till hösten kommer det fler nya talanger som ska starta sin utbildning, är så kul med unga hästar! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-