Vintertid

Nu är det snart en mysig tid på året-Juletid! En tid då man umgås mycket med nära och kära. Sen när det blir nytt år så blir det nya tag igen med siktet inställt på nya projekt och mål.
Vi har nu hämtat hem Diva från Eyvi åå Bärby. Hon har varit där på träning i höst nu när jag inte har kunnat rida pga graviditeten. Hon såg mycket fin och lovande ut! Hon får nu en välförtjänt vila för att sen sätta igång henne nästa år.
Passa på att sen boka din plats åt din unghäst, föl, avelssto eller vilken häst som nu kan behöva att gå på lösdriften hos oss. Vi erbjuder stora varierade flockar med bra stängsel, kuperad terräng på stora ytor både vinter och sommartid, fri tillgång till hösilage vintertid, friskt vatten och saltsten och tillsyn flera gånger per dag. Vi har för tillfället inte sä många platser kvar i våra flockar så vänta inte för länge med att boka din plats.
Året som har gått har varit lite annorlunda mot andra år. Tävlingsmässigt har det varit lite av ett mellanår pga att jag varit gravid och inte haft någon tävlingshäst. Jörp visades och fick en kanon förstaklass bedömning som vi är mycket glada och stolta över! Diva har börjat visa sig vara en stor talang! Vi köpte ett nytt avelssto-första klass fyrgångsstoet Glitra! Vi hat haft hingststation på gården med både Vaki och Glodafeykir och totalt har här varit 30 st betäckningsston fördelat på dessa tvp hingstar!! Och det största av allt såklart att jag och Patrik har fått en underbar dotter som heter Saga! Hoppas vi ses 2017!

-

-