Köpt in ett nytt 1:klass sto! Välkommen Glitra f

Nu har vi köpt in ett nytt super fint första klass fyrgångssto! Hon heter Glitra från Lindeberg efetr garri fra Reykjavik och undan första klass stoet Fram från Lindeberg. 
Glitra är första klass med 8,5 för huvud, hals/manke/bog, propotioner, rygg/kors, man o svans, tölt, trav, spirit och helhetsintryck. Hon har 118 i BLUP och massor med utstrålning. Vi köpte in henne nu i höst så nästa år ska hon betäckas och vara vårt framtida avelssto tillsammans med dem andra här på gården. Det ser vi fram emot. 
Diva, som är fyra år efter Berserkur och undan Disa, är på träning hos Eyvi och hon utvecklas massor! Hon ska snart hem och fortsätta sin träning och vi ser fram emot vad denna lilla pralin kan presetera i framtiden. 
Katla är även konstaterad dräktig med VM guld medaljören Viking från Österåker, ska bli kul att se det fölet som har en framtida BLUP på hela 123. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-