Jörp från Kåshässle första klass sto!

Nu har vår fina uppfördning Jörp från Kåshässle blivit visade av Eyvindur Mandal Hreggvidsson och fått en fin första klass bedömning på 8,14 för exteriör och 8,16 för rid och 8,16 totalt och hon är endast 5 år gammal! Hon fick 8,5 för: huvud, propotioner, hals-manke-bog, tölt, spirit och form under ryttare!!
Som grädde på moset fick hon även ta emot pris på avelschampionantet för tredje högst bedömd sto i sin åldersklass!! så himla glad och stolt över denna fina häst! Hon är efter Hektor från Bråtorps gård och undan Vortid fra Daeli. Nu väntar en framtid som tävlingshäst för fina Jörp. 
Just nu kan inte jag, Anna rida så mycket för vi väntar barn så därför har jag lämnat iväg Diva på träning hos Eyvi nu ett par månader. 
Tyvärr fölade Katla ett döfött föl efter Garri...ett isabellhingstföl med en stor stjärn. Mycket tråkigt.. Nu är hon iaf på betäckning hos Viking från Österåker på Stenholmen så vi hoppas att det tar sig.
Här hemma är det full rulle med alla betäckningar. Vaki åkte hem för ca en månad sedan så nu är det Glodafeykir som är här och även han har fått många bokningar, vilket är jätte kul!!  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-