Nya beslut

Nu har det hänt mycket sedan sist. Vi har varit på ostmästerskapen i Mönsterås där Garri startade första gången i A.klass och fick 6,20 och SM kval. Katla kom tvåa på 6,38, inte våran bästa start men helt ok. Ettt par dagar innan vi skulle till SM på Wången så fölade Ronja ett svart hingst föl efter Prins från Knutshyttan som Sofie Sjölin äger, min kompis som jag äger stoet Ronja ihop med. Vi åkte till Wången med bara Katla, tycket Garri var för ung för en sådan lång resa. Hon kändes pigg och fräsch där uppe och var super fin dagarna innan och på framridningen, Väl innan på banan var det inte samma häöst längre och passen funkade inte som den brukar, sorligt men sant. Förra året gick Katla flertalet gånger över 7.0 men på SM 2013 drog hon på sig en skada som vi har behandkat men tyvärr har det inte känts som samma häst sedan dess. Har därför beslutat att det är dags för avelsboxen för henne nu så hennes första date blir fina Oliver fra Kvistum, ska bli super kul att se vad dem två kan få ihop :) 
Ronjas nästa föl är mitt och hon ska betäckas med Alfasetinn fra Selfossi, ska också bli kul att se vad det blir :) 
Så på tävlingsfronten kommer jag att satsa på min fina Garri och även att träna upp våra unghästar för nästa säsong ev avelsvisning :) 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-