Vinterkeppni i Perstorp

Nu var det dags igen för min och Jennie Filipssons tävling Vinterkeppni i Perstorps ridhus. Det var mycket lyckat förra året men blev t.om ÄNNU bättre i år. Vi hade 150!!! st anmälningar och hästar och ryttare på alla nivåer, stämningen var på topp hela dagen och va så kul att se så många glada och nöjda ryttare, åskådare, funktionärer och domare :)

Från Kåshässle hade vi en hel del ekipage som var med och tävlade. I barnklassen med ledare vann Lovisa Nilsson med sin Atli, på andra plats kom Wida Tornberg på Vortid. I barnklassen utan ledare kom Julia Haraldsson på Bjola på en fjärde plats och i lättklass ungdom gjorde Sanna Persson och Avaldi en stark prestation i ett stort och starkt startfält, mycket duktiga elever allihopa! :)  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-