Gandurs KM och Feather price

Nu är sista tävlingen för året 2012 avklarat och det var min hemmaklubb Gandurs KM på nya banan i Helsingborg. En bra och rolig tävling trots det dåliga vädret. Gick mycket bra med Katla som jag hade med mig, vi vann F1 på 6.50 och fick även Feather price på tävlingen för god och harmonisk ridning, jätte kul såklart att få det!

Nu är 3,5 åringarnas inridning avklarad och nu utsläppta med flockarna igen för lite vila för att komma in sen igen nästa år för mer utbildning. Nu har även ridhästarna fått en vila som brukar vara behövligt vid denna tiden. Så just nu är det bara ridskolehästarna som jobbar ett tag till, endast två veckor kvar på ridskolan denna terminen.

Vi har även sålt en häst och det är Garpur från Kåshässle som är såld till Monika Svensson men han ska stå kvar på gården. Så vi önskar såklart stort lycka till med fina Garpur!

Nu jobbar jag en vecka till sen åker jag på semester till Canarieöarna så om jag är svår att få tag på så återkommer jag när jag kommit hem från semestern.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-