Upp och ner

SM har varit och kan inte påstå att deet blev någon höjdar prestation utav oss där. Har tänkt mycket över det och kännt att jag och min häst har tappat lite stämningen mellan oss och inte alltid pratat samma språk men nu är det ändring på det.  I helgen var det Isi cup där vi slog till med 6.53 i uttagningen och en tredje plats in till finalen med topp hästar. I finalen gick det ännu bättre och fick 6.76 totalt och en andra plats och bästa svensk där :) Blev även mycket glada över töltpoängen som var 4 st 7,5 or och en 7,0 :) så nu är vi på räött spår igen och snackar samma språk och har mycket kul tillsammans det är ju ändå det viktigaste att det är kul :) Radrik skötte sig oxå fint och hamnade på den 6 plats med 6.07 och kvalade till SM och det var även med något steg korsgalopp efter den ena passen.  Nu är det tävling igen till helgen då det är Ofeigurs KM där både Katla, Radrik och Garri ska med. Garri har aldrig vatt på en ovalbana men det går säkert bra och han ska så smått börja komma ut på tävlingar nu. Han är ju fortfarande ung men SÅ lovande! Vi har även fått tillskott på gården, Disa födde ett sto föl till oss vid namn Diva från Kåshässle ett mycket fint, litet svart sto föl med extremt mycket rörelser och en gunghästgalopp, hon är lik sin fina bror Garri :) Vi har även besultat att vi ska sälja Radrik fra Bolstad. Jag känner att jag inte hinner med alla tävlingshästar och hon ska ha alla den tiden man behöver för hon är så fin och bra. En perfekt tävlingshäst i femgång med fem lättväxlade gångarter och bra vilja och psyke, Finns under till salu sidorna. Ger en ny rapport efter helgens tävlingar och då även en rapport på våra unghästar som är inne på stall nu för att ridas in. Glöm inte att ha kul med era hästar! :)  

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-