Länge sedan jag skrev

Nu var det mycket länge sedan jag skrev, man har oftast som mest att göra nu på våren när allt drar igång med tävlingar och visningar.  Just nu är jag uppe hos min tränare Johanna Elgholm på träningsläger innan SM och har min fina Katla med mig. Ska bli mycket kul när det drar igång nästa vecka. Vi väntar även föl nu och det är Disa från Esekeryd som ska få med Berserkur fra Stykkisholmi så jag hoppas på en häst som Garri fast sto :)  Jag har även beslutat att jag måste sälja Radrik, tiden hinns inte med till henne oxå så om du letar efter en super bra, stabil femgångshäst på SM nivå som är Radrik perfekt. Kan ju dessvärre inte få föl, därför säljs hon :( Nu är även mina två unghästar i full träning igen och det är Garri 5 år efter Berserkur som ska ut och tävla lite i höst igen och sen är det Risna 4 år efter Seth från Nöddegården. Nu är det snart lite ridläger igen som drar igång efter SM, fåtal platser kvar på vuxenridlägret. Sen drar ridskolan igång igen vecka 36, finns platser kvar så hör av dig om du vill vara med :) 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-