Vinterkeppni, ridskola och Bollerup ishest

mycket har hänt sen sist. Jag och Jennie hade tävlingen i Perstorp och det gick super bra, långt över förväntan. Alla var super nöjda och allt flöt på bra och många glada miner såg man under dagen. Så vi planerar på att hålla i den tävlingen även nästa år vi samma tidpunkt. Redan nu i år hade vi 80 ekipage anmälda! 

Jag tävlade själv på tävlingen med min fina pålle Garri från Hässleberga som vann unghästklassen, super kul! Första tävlingen för honom endast fem år gammal. 

Efter tävlingen så startade ridskolan och var roligt att träffa sina glada, gulliga elever igen och hästarna tycker det är kul att få börja jobba igen :) 

Precis när ridskolan började fick jag influensan men är nu frisk igen som tur är, är inte kul att vara sjuk. 

I helgen var jag på tävling på Bollerup ishest med Garri från Hässleberga. Först red vi töltklassen och fick 6.03 och låg etta inför finalen. Sen i frygången fick jag 6.28 i uttagningen och var även där etta inför finalen. Valde att bara rida fyrgångsfinalen och höjde där poängen lite till och vann på 6.38. Jätte glad vilken häst jag har och vilka lovord han fick utav domare och publik. Och dessutom är han så lugn, rolig att rida och endast fem år gammal! Helt otroligt! Nu ska han inte tävla mer på ett bra tag. Man ska ta det lugnt med så unga talanger, han ska fortfarande tycka det är kul och det tyckte han verkligen i helgen! 

Vi har även sålt Maera från Hässleberga till Susanna Lundqvist stort lycka till med denna fina häst! 

Nu är det snart islandshästens dag, ett utav årets roligaste tävlingar där jag ska ha med Gnsitra från Tomarp i mellanklass vuxen och Saevar från Musö i saluhästshow och elitklass vuxen! Ska bli super kul! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-