Gandur från Kilängen såld!

Nu är Gandur såld till det mycket trevliga paret: Gunilla och Stefan Friman, vi önskar dem stort lycka till med den trevliga hästen! 

Nu är det planering inför nästa helgs event: Vinterkeppni i Pertsorp, ska bli super skoj att tävlingarna börjar så smått nu igen :) Jag själv ska bara ha med en häst och det är Fam Sundins: Herkles från Stormsund, femårig femgångshingst som även är till salu. Han ska vara med i unghästklassen, så håll utkik på honom där :) Han är en kanon kille! :) 

Finns nu även två unghingstar till salu, bilder kommer snart på hemsidan men kan berätta att den ena utav dem är halvbror till Hektor från Bråtorps gård, samma mamma-Gydja från Ekhaga(1:klass) men efter Flipi från Österåker, ett riktigt fynd! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-